Samenwerken aan minder overlast in de openbare ruimte

 

Overeenkomst met Stedin

Minder overlast in de openbare ruimte door samenwerking tussen Stedin en CityTec. Sinds 1 april 2020 is er een nieuwe raamovereenkomst van kracht. Door deze samenwerking staan er straks minder werkbussen in de straat bij het uitvoeren van werkzaamheden. Daarnaast worden ook de doorlooptijden verkort waardoor projecten sneller gerealiseerd worden.

Het contract betekent inhoudelijk dat CityTec ondergrondse werkzaamheden mag uitvoeren aan het openbare verlichtingsnet van Stedin. Daardoor ondervinden de Gemeentes en burgers minder overlast doordat een straat bijvoorbeeld open ligt.

 

Innovatief

CityTec is de toonaangevende systeem integrator in de buitenruimte. Hiermee verbind CityTec burgers en gebruikers met technieken zoals openbare verlichting, verkeerslichten, laadpalen en andere elektrische aansluitingen. De goede samenwerking met diverse partners zorgt ervoor dat CityTec koploper blijft op het gebied van innovaties zoals gelijkspanning en smart cities. CityTec ontwikkelt nieuwe technologieën waarmee we de veiligheid, verduurzaming en comfort in de openbare ruimte kunnen verhogen.

De openbare ruimte is voor CityTec niet zomaar een werkterrein. Het is onze passie, onze inspiratiebron, waarin we onderzoekend en onbevooroordeeld speuren naar nieuwe mogelijkheden.

Vragen over onze dienstverlening? Bel ons op 088 - 100 27 00

Menu

© 2015-2023 CityTec