RisicoanalyseWerken met elektrische laagspanningsinstallaties

De CityTec risicoanalyse geeft u in circa 15 minuten inzicht in de (potentiële) risico’s met betrekking tot werken met elektrische laagspanningsinstallaties in uw organisatie.

U krijgt inzicht in:

  • Beleid
  • Informatiemanagement
  • Aanwijzingen/werkvergunningen
  • Procedure werkvrijgave
  • Veilig werken
  • Incidenten
  • Cultuur

Klik op start om te beginnen met de Risicoanalyse.

Beleid (1/7) Onderstaande vragen gaan in op uw (risico)beleid met betrekking tot het beheer en onderhoud van de elektrische installaties.
Informatiemanagement (2/7) Onderstaande vragen gaan in op de aanwezigheid en tijdigheid van de documentatie met betrekking tot uw elektrische installaties.
Aanwijzingen/werkvergunningen (3/7) Onderstaande vragen toetsen of uw organisatie alleen bevoegde personen werkzaamheden laat uitvoeren aan de elektrische installaties.
Procedure werkvrijgave (4/7) Onderstaande vragen toetsen of uw werkprocessen voldoende geborgd zijn om te kunnen spreken van veilig werken met elektrische installaties.
Veilig werken (5/7) Onderstaande vragen toetsen of uw organisatie beschikt over de juiste middelen voor veilig beheer en onderhoud van uw elektrische installaties.
Incidenten (6/7) Onderstaande vragen toetsen of uw organisatie meldingen van incidenten stimuleert.
Cultuur (7/7) Onderstaande vragen gaan in op het veiligheidsbewustzijn binnen uw organisatie.

RisicoanalyseWerken met elektrische installaties

Dank voor het invullen van de analyse.

Op de volgende pagina ziet u direct een overzicht van het risicoprofiel van uw organisatie.
De volledige rapportage inclusief aanbevelingen wordt binnen 10 werkdagen naar u gemaild.
Om de volledige rapportage naar u te verzenden verzoeken wij u om uw naam, branche en email te verstrekken. Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt en wij gaan zeer vertrouwelijk om met de uitkomsten.

* = Verplichte velden

Wat doet CityTec met uw gegevens?
De uitkomsten van het risicoprofiel en de uitgebreide rapportage zijn volledig gebaseerd op uw antwoorden. Het risicoprofiel en de rapportage van uw organisatie worden alleen aan u verstrekt.

Heeft u vragen of opmerkingen over de CityTec risicoanalyse neem dan contact op met Toine van Roessel via 06 – 506 31 051.