Licht als een service 

Corona, overstappen op LED verlichting, investeren in duurzame energiebronnen zoals zonnepanelen, vervangingsprojecten, omgevingswet, 5G en dan ook nog iets met smart city. Wij begrijpen dat gemeentes in Nederland veel over zich heen krijgen. De gemeentes zien vaak de voordelen wel in van alle mooie innovaties, maar hoe moeten ze dit financieren? Wij denken graag met u mee over de verschillende mogelijkheden omtrent de financiering. 

Light as a Service is het concept van CityTec om gemeentes volledig te ontzorgen wat betreft de openbare verlichting. Samen met onze partner hebben wij een financieringsmodel ontwikkeld, waarmee we de kosten van nieuwe aanleg kunnen overnemen. De gemeente blijft eigenaar en beslisser over de lichtmasten, maar hoeft zich geen zorgen meer te maken over: de aanleg, het onderhoud en de financiering.

 

Hoe werkt het?

De lichtmast is tegenwoordig veel meer dan alleen een lichtbron. Waar het vroeger als functie had het voorzien in sociale veiligheid, heeft het nu meer functies. Dit heeft ermee te maken dat de behoefte van de burgers is toegenomen en de techniek zich verder heeft ontwikkeld. Zo hangen er naast armaturen tegenwoordig: reclameborden, camera's en sensoren aan. Dit moet toch slimmer kunnen? CityTec denkt met u mee om aan alle wensen van burgers en bedrijven te voldoen. Zo kunnen wij 5G antennes in de armaturen installeren. 

 

Voordelen Light as a Service

  • Reduceeer uw energieverbruik tot wel 35% met (slimme) LED verlichting
  • Opbrengsten mogelijk vanuit uw lichtmast
  • Beschik over een nieuwste, met LED uitgeruste verlichtingsinstallatie
  • Mogelijkheid om te dimmen
  • Wel de eigenaar, niet het financieren 

 

Bent u geïntereseerd? Wij nemen graag contact met u op!

Laat uw gegevens achter bij onze adviseur:

Naam: Tom de Vries
Mail:    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel:      06 31 66 25 56

 

  

 

De openbare ruimte is voor CityTec niet zomaar een werkterrein. Het is onze passie, onze inspiratiebron, waarin we onderzoekend en onbevooroordeeld speuren naar nieuwe mogelijkheden.

Vragen over onze dienstverlening? Bel ons op 088 - 100 27 00

Menu

© 2015-2024 CityTec