Videoscan: voor echt inzicht in uw OVL areaal!

Heeft u uw gegevens van uw OVL areaal compleet en up-to-date? En kunt u, binnen uw budget, goed onderbouwde keuzes maken voor vervanging?

Met gegevens die verouderd, incompleet, of simpelweg niet vindbaar zijn, is het lastig een precieze planning en begroting op te stellen voor onderhoud, vervanging en exploitatie van uw openbare verlichting.

Waarom een videoscan?

CityTec kan bijvoorbeeld de scheefstand bijzonder nauwkeurig meten. Maar ook informatie over aantallen, precieze plaats, type, kwaliteit, beschadiging, vervuiling en meer. Alles volgens de CROW indeling. U brengt uw beheersysteem weer up-to-date, daarna is het een kwestie van onderhoud.

Hoe werkt het?

Met CityTec Videoscan wordt uw areaal straat voor straat gefilmd door een auto met een 360 graden hoge resolutiecamera. Gebieden die per auto niet bereikbaar zijn, kunnen (tegen een meerprijs) middels veldinventarisatie
door een medewerker van ons worden toegevoegd. Bij een veldinventarisatie is het ook mogelijk om de mastluiken en de elektrische installatie hierachter te controleren. Door beeldanalyse worden de data die u nodig heeft per mast vastgelegd. Door de hoge beeldresolutie is alle data informatie zichtbaar, tot en met de maststicker aan toe. 

Bekijk de video

video dc

Meer weten?

Bekijk de folder

De openbare ruimte is voor CityTec niet zomaar een werkterrein. Het is onze passie, onze inspiratiebron, waarin we onderzoekend en onbevooroordeeld speuren naar nieuwe mogelijkheden.

Vragen over onze dienstverlening? Bel ons op 088 - 100 27 00

Menu

© 2015-2024 CityTec