Alles voor de slimme stad

5G, laadpalen, slimme verlichting en sensoren, dat er technisch veel mogelijk is dat weten we ondertussen. Maar welke toepassingen passen het beste bij mijn gemeente? Hoe integreren we dit in de huidige infrastructuur? Wegen de kosten echt op tegen de voordelen? Kan ik niet beter wachten tot na de corona met het investeren in mijn infrastructuur? Als system integrator verdiepen wij ons in deze vraagstukken, om onze klanten volledig te ontzorgen.

 

Uit onderzoek van de TNO is gebleken dat een smart city oftewel slimme stad verschillende functiegebieden met verschillende behoefte aan diensten kent. De diensten die geleverd kunnen worden met behulp van deze toepassingen zijn onder andere: het meten van de luchtkwaliteit, het voorzien van wifi in het centrum, het op afstand of autonoom regelen van de verlichting, crowd control en slim parkeren. 

Het van de grond krijgen van een slimme stad brengt voor veel gemeentes in Nederland nog uitdagingen met zich mee. Vaak is de actiebereidheid er wel, maar is er nog te veel onduidelijkheid over het: ontwerpen, organiseren en realiseren van een slimme stad. Om dit te verhelpen hebben wij adviseurs die met u mee denken, over hoe jij de regiseur kan zijn van je slimme stad.

 

Heeft u behoefte aan vrijblijvend gesprek met onze adviseurs?

Bel ons via: 088-895 9000

Stuur dan een e-mail naar onze Manager Sales en Business Development Coen van Luijken;  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Meer informatie

Is gelijkspanning de backbone van de slimme stad?

De financiering van uw slimme stad

Smart City Renkum

Infographic TNO

Artikel Smart City - september 2017 

 

De openbare ruimte is voor CityTec niet zomaar een werkterrein. Het is onze passie, onze inspiratiebron, waarin we onderzoekend en onbevooroordeeld speuren naar nieuwe mogelijkheden.

Vragen over onze dienstverlening? Bel ons op 088 - 100 27 00

Menu

© 2015-2024 CityTec