Nieuwsoverzicht

27 oktober 2017

Het komende half jaar gaan 12 studenten op het Green Village terrein van de TU in Delft onderzoeken of een combikabel geschikt is voor zowel gelijkspanning als wisselspanning. CityTec is initiator van dit onderzoek.

CityTec is al jaren koploper op het gebied van Gelijkspanning. Omdat zij heeft gemerkt dat het aanleggen van een specifiek DC-net vaak moeilijk te realiseren is voor een gemeenten, wil zij nu onderzoeken of het mogelijk is om  in de combikabel behalve wisselspanning voor de energievoorziening voor huizen ook een gelijkspanningscircuit voor de energievoorziening van de lichtmasten te laten stromen. Op die manier hebben gebruikers wel de voordelen van gelijkspanning (veiliger, goedkoper en groener), maar hoeven zij niet een separaat DC-net aan te leggen.

TU Delft DC combikabel

Studenten van de Haagse Hogeschool gaan kijken in hoeverre een AC/DC combikabel bedrijfszeker is, veilig is voor installateurs, eindgebruikers en passanten en welke apparatuur geschikt is. De resultaten worden begin 2018 verwacht.

Meer informatie?

Neem dan contact op met Wilfred Akerboom, telefoonnummer 06 - 5376 4660


06 oktober 2017

Vorige week is het contract ondertekend wat betreft het uitvoeren van werkzaamheden voor de aanleg en vervanging van aansluitingen en netten voor de openbare verlichting.

Dit is goed nieuws voor onze klanten aangezien hiermee een belangrijke stap gezet is om de dienstverlening te verbeteren en (met name) te versnellen.  Er is hierdoor meer inzicht in de status van opdrachten en kunnen we de klant op de hoogte houden van wanneer bijvoorbeeld een nieuwe aansluiting wordt opgeleverd. Een belangrijke stap om de klanttevredenheid van onze dienstverlening verder te verbeteren.

stedin

Op de foto: Chief Operational Officer Judith Koole en René van den Hoof, directeur van CityTec

26 september 2017

CityTec staat ook dit jaar weer op de beurs ‘de Dag van de Openbare Ruimte’.

Wanneer: Woensdag en donderdag 27 en 28 september
Hoe laat: van 10.00 – 17.00 uur
Waar: Jaarbeurs Utrecht
CityTec stand nummer: 3.4.19

Weten wat we gaan laten zien?

Lees de nieuwsbrief

De openbare ruimte is voor CityTec niet zomaar een werkterrein. Het is onze passie, onze inspiratiebron, waarin we onderzoekend en onbevooroordeeld speuren naar nieuwe mogelijkheden.

Vragen over onze dienstverlening? Bel ons op 088 - 895 90 00

Menu

© 2015-2017 CityTec