CityTec werkt op vakantiepark

Op 20 maart 2015 zijn CityTec medewerkers vanuit Alblasserdam in alle vroegte vertrokken naar een vakantiepark in Friesland. In een dag moest een storing worden gelokaliseerd en gerepareerd. Het vakantiepark kampte al langere tijd met een storing in de openbare verlichting en wilde die vóór de start van het vakantieseizoen opgelost hebben.

Het was vooraf een flinke logistieke klus om alle benodigde materialen mee te nemen, de kortste rit van de monteurs naar huis was immers 165 kilometer. Met alles moet dan rekening worden gehouden: wat voor kabel ligt er op het park en wat is daarvan de aderdiameter? Om zo goed mogelijk voorbereid te zijn, is er vooraf contact geweest met de parkmanager en zijn er tekeningen verstuurd over het tracé.

Na aankomst op het park zijn de meettechnici direct begonnen met hun werkzaamheden. Zij hebben het tracé bekeken en bij de lichtmasten zekeringen verwijderd. De storing liet zich gemakkelijk zien, maar het duurde nog tot in de middag voor de oorzaak was gevonden: de eindmof op een kabel die ooit had gediend om een informatiebord te verlichten had het begeven. Met het monteren van een nieuwe eindmof was de storing snel verholpen en had het vakantiepark weer verlichting.

Na een lange dag waren onze medewerkers weer terug van een tevreden klant. Om een volgende keer weer paraat te staan bij storingen in een vakantiepark.

De openbare ruimte is voor CityTec niet zomaar een werkterrein. Het is onze passie, onze inspiratiebron, waarin we onderzoekend en onbevooroordeeld speuren naar nieuwe mogelijkheden.

Vragen over onze dienstverlening? Bel ons op 088 - 100 27 00

Menu

© 2015-2024 CityTec