CityTec belooft: duurzame openbare verlichting voor alle gemeenten

Tijdens de VNG Energietop in januari 2015 zijn aan de 2 tafels duurzame openbare verlichting (OVL) maar liefst acht afspraken gemaakt. Alle aanwezige (13) gemeenten hebben aangegeven mee te doen aan de monitoring van de Energieakkoord-doelstellingen voor OVL. Directeur Geert Meijer heeft op de VNG Energietop beloofd dat CityTec voor het einde van dit jaar samen met een gemeente de helft van het areaal intelligent kan maken.

Missie

‘Duurzame energie voor iedereen’ is de missie van Eneco, het moederbedrijf van CityTec. Wij geloven in een toekomst met schone en betaalbare energie voor alle gemeenten en nemen daarvoor graag onze verantwoordelijkheid. Dit begint met het niet gebruiken van energie, wanneer het niet nodig is. De openbare verlichting is in de meeste Nederlandse gemeenten goed voor de helft van de energiekosten. Niet zo gek dus dat daar flink op kan worden bespaard. Bijvoorbeeld door het vervangen van normale verlichting door led-verlichting. Of door het aanbrengen van slimme openbare verlichting.

Slimme openbare verlichting

Slimme openbare verlichting is verlichting die aan- en uitgeschakeld wordt naar behoefte. Hiermee wordt licht op maat geleverd en kunt u beter inspelen op de lokale behoefte aan licht of donker. Met een modern beheerssysteem krijgt u betere controle over de openbare verlichting. Storingen verschijnen direct online, waardoor u irritaties wegens slecht werkende openbare verlichting kunt vermijden. Dit draagt bij aan de sociale- en verkeersveiligheid, meer sfeer op straat en tevreden inwoners.

Doet u ook mee?

Ook bij uw gemeente kan CityTec de openbare verlichting verduurzamen. Wij gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken en eventueel uit te werken in een realisatie plan. Bel CityTec meteen op 088 895 9000.

De openbare ruimte is voor CityTec niet zomaar een werkterrein. Het is onze passie, onze inspiratiebron, waarin we onderzoekend en onbevooroordeeld speuren naar nieuwe mogelijkheden.

Vragen over onze dienstverlening? Bel ons op 088 - 100 27 00

Menu

© 2015-2024 CityTec