Brandgrens Rotterdam

14 mei 2020 - 80 jaar geleden werd Rotterdam gebombardeerd door de Duitsers. Dit bombardement heeft een groot deel van Rotterdam verwoest en veroorzaakte brandjes.Om deze belangrijke gebeurtenis te herdenken is er in Rotterdam een brandgrens gemaakt met rood/groen gekleurde LED spots. Na 12 jaar waren niet alle onderdelen meer leverbaar en moesten de spots dus weer vervangen worden. CityTec is er trots op dat wij zo een belangrijke klus mochten uitvoeren.   

De brandgrens is opgebouwd uit twee kleuren spots: rood en groen. De rode spotjes op de rechter Maasoever geeft aan waar de bommen zijn gevallen. De groenen spotjes op het Noordereiland markeren de schade die het ''friendly fire'' veroorzaakte. In totaal zijn er zo een 350 verlichte tegeltjes vervangen door CityTec. 

Bron: AD

CityTec in de Media

Zo een bijzonder project blijft niet onopgemerkt. Onze mannen zijn dan ook gevraagd om verschillende interviews te geven.

Video Rijnmond  

Voor het interview en het bericht van Rijnmond klik hier.

Interview AD

Voor het volledige interview van het AD klik hier. 

Interview Radio 1

Voor het interview met onze uitvoerder Marco Simonis klik hier.

De openbare ruimte is voor CityTec niet zomaar een werkterrein. Het is onze passie, onze inspiratiebron, waarin we onderzoekend en onbevooroordeeld speuren naar nieuwe mogelijkheden.

Vragen over onze dienstverlening? Bel ons op 088 - 100 27 00

Menu

© 2015-2024 CityTec