CityTec verlicht (duurzaam) 30 kunstwerken in Soest

In de groene gemeente Soest, aan de Koninginneweg, staat een dertigtal kunstwerken. Alle kunstwerken zijn sinds de plaatsing in 2010 voorzien van een blauwe (neon) lichtstreep. De streep zorgt ervoor dat de kunstwerken in het donker heel mooi en bijzonder verlicht worden. De meeste neon strepen waren na 4 jaar defect en moesten vervangen worden, en wel zo duurzaam mogelijk.

Hiervoor heeft de gemeente CityTec gevraagd die natuurlijk al sinds jaar en dag al het beheer en onderhoud aan alle lichtmasten in Soest uitvoert. Een mooie opdracht dus, om zo de kunstwerken weer mooi en aantrekkelijk te maken voor de passanten en inwoners van de koninginneweg.

Inmiddels heeft CityTec alle kunstwerken voorzien van een blauwe led strip. De blauwe led lijnen zijn speciaal op maat gemaakt zodat ze tussen de sparing en de afscherming van de kunstwerken passen. Deze duurzame oplossing is samen met RXlight gerealiseerd voor de inwoners van de gemeente Soest. Zij kunnen weer genieten van de prachtige kunstwerken.

De openbare ruimte is voor CityTec niet zomaar een werkterrein. Het is onze passie, onze inspiratiebron, waarin we onderzoekend en onbevooroordeeld speuren naar nieuwe mogelijkheden.

Vragen over onze dienstverlening? Bel ons op 088 - 100 27 00

Menu

© 2015-2024 CityTec