Wethouder en leerlingen op bezoek bij CityTec

CityTec heeft maatschappelijke betrokkenheid hoog in het vaandel staan. Daar hoort ook het interesseren van leerlingen voor het vak techniek bij. CityTec werkte dan ook graag mee aan de oproep van wethouder Kraijo van de gemeente Alblasserdam om deel te nemen aan de Techniekroute 2015.

bezoek welkom

De Techniekroute 2015 vond plaats op 11 februari. 14 Bedrijven in de regio namen hier aan deel, die elk een groep leerlingen kennis lieten maken met techniek. CityTec heeft 35 leerlingen van de Beukelschool in Alblasserdam ontvangen. Zij hebben kennis gemaakt met meerdere technische aspecten: een lichtplan in elkaar zetten, lichtkleurbeleving in de donkere kamer en het in elkaar zetten van een lamp. Ook wethouder Kraijo was bij CityTec aanwezig om te zien hoe de leerlingen kennis maakten met (de techniek van) openbare verlichting.

bezoek kinderen

Uiteraard was er ook aandacht voor de verschillende beroepen die bij CityTec vertegenwoordigd waren. De leerlingen waren na afloop erg enthousiast.

De openbare ruimte is voor CityTec niet zomaar een werkterrein. Het is onze passie, onze inspiratiebron, waarin we onderzoekend en onbevooroordeeld speuren naar nieuwe mogelijkheden.

Vragen over onze dienstverlening? Bel ons op 088 - 100 27 00

Menu

© 2015-2024 CityTec