Hele wijk in één keer over op ledverlichting

Voor het eerst is in Rotterdam een hele wijk in één keer overgegaan op ledverlichting. CityTec plaatste 1100 ledarmaturen en verving 800 lichtmasten.

De witte - op afstand te monitoren en te regelen - ledverlichting geeft een betere kleurherkenning waardoor de sociale veiligheid in de straat verbetert. Daarnaast verbruiken de nieuw led armaturen maar liefst 50% minder stroom. En gaat deze ledverlichting 100.000 branduren mee tegenover 16.000 branduren van de oude verlichting. Dat is ruim zes keer langer. Veel beter voor het mileu!

Schiebroek 3

Ook op de Groene Hilledijk, onderdeel van de 1,2 km lange Winkelboulevard Zuid, zijn tachtig armaturen vervangen voor exemplaren voorzien van ledverlichting. De verlichting is ontworpen door de gerenommeerde ontwerper Friso Kramer (91) in samenwerking met leverancier Lightwell. De Groene Hilledijk is de eerste locatie in Nederland waar dit armatuur op grote schaal is geplaatst.

De openbare ruimte is voor CityTec niet zomaar een werkterrein. Het is onze passie, onze inspiratiebron, waarin we onderzoekend en onbevooroordeeld speuren naar nieuwe mogelijkheden.

Vragen over onze dienstverlening? Bel ons op 088 - 100 27 00

Menu

© 2015-2024 CityTec